Language SwitcherAzərbaycanca 🇦🇿 | Русский 🇷🇺
Language SwitcherAzərbaycanca 🇦🇿 | Русский 🇷🇺

Nəşr edilmişdir 09/19/2025

Paylaşın

HƏR ŞEYDƏN

Balığı mikrodalğalı sobada qızdırmaq müəyyən fəsadlara yola açır

Balıq dadlı və faydalı yeməkdir, amma onu yenidən qızdırmaq bəzən çətin olur. Çox vaxt balıq quruyur, dadını itirir və ya bütün mətbəxi kəskin qoxu bürüyür.
Baki-baku.az bu mənfi səbəbləri təqdim edir:
Əsas səbəb güclü qoxudur. Mikrodalğada balıq qızdırılarkən yağ turşuları ayrılır və xoşagəlməz qoxu yaradır. Bu qoxu uzun müddət mətbəxdə və ya ofisdə qala bilər. Bundan başqa, mikrodalğada balığı asanlıqla həddindən artıq qızdırmaq və qurutmaq olar, nəticədə o, öz zərif teksturasını və dadını itirir.

Bənzər Xəbərlər

“Bakıbaku” redaksiyası tərəfindən tərtib edilib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Как сообщает Baki-baku.az, Проу-Ноб образовался в результате таяния ледника Альсек

Ən son

GÜNDƏM

Baki-baku.az-ın məlumatına görə, bu barədə məlumatı Beynəlxalq Olimpiya Komitəsi (BOK) yayıb.

GÜNDƏM

Baki-baku.az-ın məlumatına görə, bu barədə məlumatı Beynəlxalq Olimpiya Komitəsi (BOK) yayıb.
Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
Email

Пришлите нам статью

Məqalənizi göndərin