Language Switcher Azərbaycanca 🇦🇿 | Русский 🇷🇺
Language Switcher Azərbaycanca 🇦🇿 | Русский 🇷🇺

Nəşr edilmişdir 09/19/2025

Paylaşın

HƏR ŞEYDƏN

Balığı mikrodalğalı sobada qızdırmaq müəyyən fəsadlara yola açır

Balıq dadlı və faydalı yeməkdir, amma onu yenidən qızdırmaq bəzən çətin olur. Çox vaxt balıq quruyur, dadını itirir və ya bütün mətbəxi kəskin qoxu bürüyür.
Baki-baku.az bu mənfi səbəbləri təqdim edir:
Əsas səbəb güclü qoxudur. Mikrodalğada balıq qızdırılarkən yağ turşuları ayrılır və xoşagəlməz qoxu yaradır. Bu qoxu uzun müddət mətbəxdə və ya ofisdə qala bilər. Bundan başqa, mikrodalğada balığı asanlıqla həddindən artıq qızdırmaq və qurutmaq olar, nəticədə o, öz zərif teksturasını və dadını itirir.

“Bakıbaku” redaksiyası tərəfindən tərtib edilib

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Bəzi rəssamlar sadəcə şəkil çəkir – bir qismi isə bütöv bir dövrün portretini çəkir

Ən son

GÜNDƏM

Noyabrın 3-də Bakıda və Abşeron yarımadasında bəzi yerlərdə arabir yağış yağacağı, gündüz tədricən kəsiləcəyi gözlənilir.

GÜNDƏM

Noyabrın 3-də Bakıda və Abşeron yarımadasında bəzi yerlərdə arabir yağış yağacağı, gündüz tədricən kəsiləcəyi gözlənilir.
Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
Email

Пришлите нам статью

Məqalənizi göndərin