Language Switcher Azərbaycanca 🇦🇿 | Русский 🇷🇺
Language Switcher Azərbaycanca 🇦🇿 | Русский 🇷🇺

Nəşr edilmişdir 12/09/2025

Paylaşın

GÜNDƏM

Assosiasiya sədri: “Bakı hotelləri və restoranlarında premium nar məhsullarına tələb artıb”

Fərhad Qaraşov, Azərbaycan Nar İstehsalçıları və İxracatçıları Assosiasiyası, ANİİA, Nar

Bakı şəhərinin turist və biznes mərkəzi kimi mövqeyi hotel və restoran sektorunda premium və regional məhsullara tələbi artırıb.

Bunu Baki-baku.az-a müsahibəsində Azərbaycan Nar İstehsalçıları və İxracatçıları Assosiasiyasının (ANİİA) İdarə Heyətinin sədri Fərhad Qaraşov deyib.

ANİİA sədri qeyd edib ki, nar şirələri, sousları, kompotlar, desert və salatlarda nar komponentlərinin istifadəsi həm yerli istehlakçılar, həm də turistlər tərəfindən yüksək qiymətləndirilir.

Onun sözlərinə görə, əsas istehsal zonaları Mil-Muğan, Aran və Dağlıq Şirvanın aşağı ətəkləri, xüsusilə Göyçay və Kürdəmir rayonları hesab olunur.

Müsahibənin geniş variantı ilə buradan tanış ola bilərsiniz.

“Bakıbaku” redaksiyası tərəfindən tərtib edilib

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Prezident İdarəçilik Akademiyasının qarşısında yerləşən parkinq zonasına giriş müvəqqəti olaraq bağlanıb.
Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
Email

Пришлите нам статью

Məqalənizi göndərin